AntallPris (NOK)
1 +145 228,71 (29 999,- over spot)
Lagerstatus:
På lager!

2022/2021 Kanadisk Maple Leaf Sølvmynt 1 troy unse Monsterboks 500stk.

Denne vakre mynten gis ut av Royal Canadian Mint og er basert på det samme designet som versjonen laget av gull. Myntens bakside (revers) er preget med det kanadiske riksvåpenet, lønnebladet, mot en skinnende blankett. I 2014 fikk mynten dessuten ytterligere sikkerhetsdetaljer og fremstår som mye mer forseggjort.

Myntens forside (advers) er preget av et portrett av Dronning Elizabeth den andre, myntens valør; fem dollar, og årstallet mynten ble preget. Mynter som kjøpes løse/enkeltvis anbefales å oppbevares i kapsel, disse er for salg under tilbehør. Vår oppmerksom på at Maple Leaf mynter kan ha "melkeflekker" selv nå de kommer rett fra myntverket, dette påvirker ikke verdien av myntene som i all hovedsak er verdien av metallet de er laget av.
 

 

Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
5 CAD38 mm3.29 mm
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
.999939 mmRCM

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.