AntallPris (NOK)
1 +5 960,09 (900,- over spot)
Lagerstatus:
Utsolgt for øyeblikket

African Lion Sølvmynter 1ozt Chad 2017 Tube med 20 stk

Tredje utgivelse i serien Africa Lions er her, denne gangen med en løvinne og nytt utgiverland; Chad.

I 2015 ble bullionverdenen beriket med African Lions fra Sunshine Mint i USA. Ideen er å endre design og utgiverland hvert år. Opplagene er lave, kun 50 000 mynter. Mens 2015 var fra Burundi, og 2016 var fra Kongo, er det Chad som er utgiverland denne gangen.

Det er første gang en løvinne får pryde mynten alene, snikende på jakt gjennom gresset. Mynten har også fått mer speilblanke flater enn tidligere, noe som er mest synlig på obversen der hele kontinentet er preget. Myntene kommer i tuber med 20 stk og koster kun 45,- over spot pr ozt.

Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
5000 Francs (CFA)38.43 mmN/A
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
.99939 mm AirtitesSunshine Mint

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.