AntallPris (NOK)
1 +1 432,63 (415,- over spot)
Lagerstatus:
Utsolgt for øyeblikket

America The Beautiful 5ozt Cumberland Gap i kapsel 2016

Andre utgivelse i 2016 kommer fra Kentucky, kommer i Air-Tite kapsel!

Cumberland Gap er en passasje gjennom Cumberland Mountains, som er en del av Appalachene. Den har en viktig posisjon i amerikansk historie for sin rolle som hovedpassasje gjennom de sentrale Appalachene og en som en del av Wilderness Road. Passasjen ble lenge brukt av indianerne, men ble gjort mer tilgjengelig for pionerer da Daniel Boone brukte 35 øksemenn til å gjøre rydde veifaret. Dette førte til at pionerer kunne bruke vogner på sine reiser til vestgrensene av Kentucky og Tennessee.

Mynten har blitt særdeles godt mottatt i USA og US Mint solgte 64 000 mynter i løpet av den første uken mynten var for salg.

Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
25 cents76.2 mm4.064 mm
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
.999Inkludert AirtitesUS Mint

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.