AntallPris (NOK)
1 +1 205,09 (195,- over spot)
Lagerstatus:
Utsolgt for øyeblikket

America The Beautiful 5ozt Great Basin i kapsel 2013

Great Basin nasjonalpark ligger i delstaten Nevada og ble etablert 27. oktober 1986. Parken er på 312.34 km² og den viktigste naturattraksjonen i parken er Lehman Caves. Parken har fått sitt navn fra Great Basin som er en tørr fjellregion mellom Sierra Nevada og Wasatch Mountains. Parken ligger ca. 470 km nord for Las Vegas og beskytter cirka 31 000 hektar land.

Parken ligger i et tørt område og får derfor svært lite nedbør i løpet av året. Mesteparten av nedbøren faller som snø om vinteren eller som tordenvær i løpet av sommermånedene. All nedbør i denne regionen fordamper, synker under jorden eller munner ut i innsjøer. Ikke noe av vannet når havet.

Dette er den attende utgaven i America the Beautiful serien og den tredje som ble sluppet i 2013 - mynten er utsolgt fra US Mint. Serien skal, når den er ferdig, ha utgitt en 5 unse sølvmynt med et motiv fra en kjent nasjonalpark fra hver eneste delstat i USA. De er allerede meget ettertraktet som samlerobjekter, samtidig som de i utgivelsesåret er tilgjengelige for en lav premie over spot. Her er opplagene så langt i serien:

Produktfilm: 
Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
25 cents76.2 mm4.06 mm
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
.999inkludertUS Mint

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.