AntallPris (NOK)
1 +246,34 (49,- over spot)
Lagerstatus:
Utsolgt for øyeblikket

Australian Funnel Web Spider Sølvmynt 1ozt 2015 i kapsel

Oppfølgeren til Saltwater Crocodile; Funnel Web Spider, det er tydelig at Perth Mint ønsker å skremme samlere med sin nye serie!

Perth Mint utvidet i 2014 sine serier sølvmynter med motiv av kjente Australske ville dyr med 2014 Australian Saltwater Crocodile. Dette blir den tredje serien med motiv fra Australias ville dyr, som fra tidligere også inkluderer Kookaburra og Koalamyntene.

Opplaget er på 1 000 000 Mynter, dobbelt så mye som Kookaburraene - noe som også antyder at serien er mer å regne som en ren bullion mynt, fremfor en semi-numismatic. Når det er sagt, om de lykkes å lansere serien med ulike motiv hvert år vil nok denne også få en stor samlerskare, motivet er jo tross alt litt mer matcho enn de søte Koala og Kookaburra myntene.

Første utgivelse i serien vi kaller "fryktsomme skapninger" / "Vicious Creatures" var Saltwater Crocodile (2014), andre utgivelse er denne "Funnel Web Spider" (2015). I årene som kommer er det ventet flere bullion mynter med samme tema. Mynten kommer i Airtites kapsel og sendes med minifrakt.

Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
1 AUD40.6 mm4.00 mm
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
.99940.6 mm Airtite inkludert passer albumPerth Mint

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.