AntallPris (NOK)
1 +246,31 (49,- over spot)
Lagerstatus:
Utsolgt for øyeblikket

Australian Saltwater Crocodile Sølvmynt 1ozt 2014 i kapsel

Perth Mint utvidet sin serie sølvmynter med motiv av kjente Australske ville dyr med denne 2014 Australian Saltwater Crocodile. Det ble den tredje mynten med dette temaet som også inkluderer Kookaburra og Koalamyntene. Minifrakt.

Opplaget er 1 000 000 og om de lykkes å lansere mynten som en serie med ulike motiv hvert år vil nok denne også få en stor samlerskare, motivet er jo tross alt litt mer matcho enn de søte Koala og Kookaburra myntene.

Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
1 AUD40.6 mm4 mm
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
.99940.6 mm inkludert. Passer i Air-tite AlbumPerth Mint

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.