AntallPris (NOK)
1 +1 288,98 (650,- over spot)
Lagerstatus:
Utsolgt for øyeblikket

Benin Elephants Komplett Årgang 2014-2016 Proof Like 3ozt i Airtites kapsel

Spesialpris på alle tre utgivelsene i serien hittil! Før kr. 889,- over spot, nå kun 650,- over spot!

Sjelden og spesiell sølvmynt fra Republikken Benin i Vest-Afrika, med et opplag på kun 5 000 mynter. Serien ble lansert under navnet "Protection de la Nature", som antydet at motivene ville veksle mellom ulike truede dyrearter i Vest-Afrika, men så langt har kun elefanter preget de første utgivelsene.

Proof-like betyr at mynten har dyp strike, med speilblanke flater og frostede detaljer utover det man forventer fra en bullion-mynt.

Mynten har en verdi på 1000 CFA Franc, som tilsvarer litt under 2 USD. CFA Francs benyttes i totalt 14 land, alle tidligere Franske, Spanske og Portugisiske kollonier i Vest og Sentral Afrika, kursen på begge er bundet til Euroen.

 

Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
1000 Francs CFA38.61 mmN/A
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
.999Inkludert AirtiteMCI (Tyskland)

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.