AntallPris (NOK)
1 +6 138,13 (1 050,- over spot)
Lagerstatus:
Utsolgt for øyeblikket

Funnel Web Spider Sølvmynter 25 stk i tube 2015

Oppfølgeren til fjorårets Saltwater Crocodile er denne edderkoppen fra Perth Mint.

Perth Mint utvidet ifjor sine serier sølvmynter med motiv av kjente Australske ville dyr med 2014 Australian Saltwater Crocodile. Det blir den tredje mynten med dette temaet som også inkluderer Kookaburra og Koalamyntene. De to sistnevnte kommer ferdig innkapslet fra Perth, mens Saltwater Krokodillen har et tydeligere bullion-preg ved å selges i tuber.

Opplaget er på 1 000 000 Mynter, dobbelt så mye som Kookaburraene - noe som også antyder at Crocodlie mynten er mer å regne som en ren bullion mynt, fremfor en semi-numismatic mynt. Når det er sagt, om de lykkes å lansere mynten som en serie med ulike motiv hvert år vil nok denne også få en stor samlerskare, motivet er jo tross alt litt mer matcho enn de søte Koala og Kookaburra myntene.

Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
1 AUD40.6 mm4.00 mm
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
.999940.6 mm AirtitePerth Mint

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.