AntallPris (NOK)
1 +225,-
Lagerstatus:
Utsolgt for øyeblikket

Haisommer! Great White Shark 2014 + Hammerhead 2015 i kapsel

Husker du Perth Mint sin lille kule Great White Shark halv unse sølvmynt fra ifjor?
Nå er serien tilbake med en enda kulere Hammerhai! Vi slår begge myntene sammen til en knalltilbud om du forhåndsbestiller idag. Hammerhaien forventes utsendt neste fredag (17/4), sammen med resten av det du måtte bestille i samme ordre.

Nå får du både Great White Shark og Hammerhead for kun 225,- !
Havene rundt Australia er jo kjent for mange haityper så det kan komme mye tøffe mynter i denne serien de neste årene: Oceanic White Tip, Tiger Shark... for ikke å snakke om Bull Shark. Bli med fra begynnelsen å skaffe deg begge utgivelsene nå! Sendes med minifrakt vilkår.

Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
50 cents32 mm2 mm
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
.99932mm inkludertPerth Mint

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.