AntallPris (NOK)
1 +299,-
Lagerstatus:
Utsolgt for øyeblikket

Happy Birthday! Sølvmynt Antique Frost 1 unse 2014

FØR 597,- NÅ: Kun 299!!

En festlig, original og morsom måte å ønske noen til lykke med dagen på! Denne mynten har de spesielle matte og frostede flatene som gir et retro antikk finish og som er blitt stadig mer populært blant nyutgivelser fra mynterk verden over. Særdeles original er den også med kun 999 mynter laget - her risikerer du ikke å gi samme gave som andre! 

Den har fargerike ballonger og en bursdagskake på baksiden og stjerner og farger på forsiden, sammen med en morsom eske har denne alt en festlig og og uformell gave skal ha. Mynten er av .999 rent sølv og veier en troy unse, den har også den størst diameteren vi har sett på en mynt av denne vekten; hele 50 mm - Det er stort for en en unse mynt!

Ute etter en litt spesiell burdagsmynt? Med denne mynten gir du både noe av ekte verdi og noe som vil få bursdagsbarnet og de andre gjestene til å trekke på smilebåndet.

Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
1 NZD50 mmna
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
.999InkludertPolish Mint

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.