AntallPris (NOK)
1 +391,43 (125,- over spot)
Lagerstatus:
Utsolgt for øyeblikket

Isle Of Man Silver Angel 1ozt 2015 i kapsel

Denne mynten har en 600 år gammel historie og motivet er brukt som et lykke- og beskyttelsessymbol siden middelalder. Mynten er av høy kvalitet og laget av Pobjoy Mint. Når den ble lansert for første gang i 1984 vant den prisen Coin Of The Year og den har blitt utgitt i mange ulike versjoner i edelt metall siden.

Engelen Michaels kamp mot dragen kom først på mynt i år 1480 under Kong Edward IV i England, og da i form a en hammerslått gullmynt, dette motivet har dermed preget mynter i mer enn 500 år!

Leveres i Air-tite kapsel og kommer fra Isle of Man der mynten har legal tender status som "1 Angel". Minifrakt. Finnes også i Reverse Proof utgave (2016).

Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
1 Angel (!!)38.60 mmN/A
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
.99939 mm Airtite inkludert passer AlbumPobjoy Mint

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.