AntallPris (NOK)
1 +225,96 (25,- over spot)
Lagerstatus:
Utsolgt for øyeblikket

Kanadisk Silver Maple Leaf Sølvmynt 1ozt 2015

Vakker mynt fra Royal Canadian Mint basert på samme design som gullversjonen, leveres i plastflips eller tuber avhengig av ordrestørrelse.

Myntens bakside (revers) er preget med det kanadiske riksvåpenet, lønnebladet, mot en radial mønstret blankett. Myntens forside (advers) er preget av et portrett av Dronning Elizabeth den andre, myntens valør; fem dollar, og årstallet mynten ble preget.

Mynter som kjøpes enkeltvis anbefales å kjøpes i kapsel, se under kategorien "mynter i kapsel". Maple Leaf mynten er populær både bland samlere og de som ønsker å kjøpe mynter for sølvverdiens skyld. Dette er usirkulerte 2015 utgaver.

Produktfilm: 
Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
5 CAD38 mm3.29 mm
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
.999939 mmRoyal Canadian Mint

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.