AntallPris (NOK)
1 +1 380,82 (315,- over spot)
Lagerstatus:
Utsolgt for øyeblikket

King Tut Antikk Finish Sølvmynt 5ozt 2016

Rå 5 unse sølvmynt med håndpusset antikk finish og meislet rand, opplag kun 30 000!

Første gang vist frem i Berlin på World Money Fair i år, og nå endelig klar for salg! Alle som bestiller av oss vil få tilbud om å fullføre serien etterhvert som nye mynter slippes.

Første mynt i serien "Egyptian Relics" på 5 utgivelser
Serien henter motiv fra oldtidens Egypt
Håndpusset antikk finish og meislet rand
.999 sølv med vekt på 5 troy unser
Ekstrem tykkelse, 11.8 mm!
Første utgivelse: Tutankhamun
 

Myntens obvers viser Chad sitt statsemblem og valøren 3000 Francs, et motiv som stemmer mye bedre overens med seriens tema enn de mange Elisabeth II obversene som florerer i den moderne myntverdenen. Kombinert med avrundede kanter gir mynten inntrykk av å være en antikk slitt stein, mer enn en mynt. Designet, ideen og den tekniske gjennomføringen er rett og slett enestående.

Produktfilm: 
Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
3000 Francs CFA42 mm11.8 mm
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
.999Inkludert Original EskeScottsdale Mint

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.