AntallPris (NOK)
1 +2 263,47 (295,- over spot)
Lagerstatus:
Utsolgt for øyeblikket

Koala sølvmynt 10ozt 2014 i kapsel

Perth Mint gir hvert år ut en ny mynt i sin Koala bjørn serie. Myndighetene i Australia garanterer for vekten og sølvinnholdet og mynten er betalingsmiddel i henhold til "Australia's Currency Act of 1965" med nominell valør pålydende 10 Australske Dollar (AUD).

Siden Koala motivet endres hvert år er mynten populær blant de som ønsker å samle alle utgavene, men også blant de som ønsker å eie sølv for metallverdiens skyld. Mynten leveres i en beskyttende kapsel. På baksiden er et portrett av Donning Elisabeth II.

Produktfilm: 
Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
10 AUD75.6 mm8.70 mm
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
.999InkludertPerth Mint

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.