AntallPris (NOK)
1 +9 135,22 (690,- over spot)
Lagerstatus:
Utsolgt for øyeblikket

Koala Sølvmynt 1kg 2015 i kapsel

Sammen med Kookaburra myntene er denne en av de mest populære bullion myntene fra Perth Mint.

Mynten har legal tender status i Australia i henhold til The Australian Currency Act fra 1965 og nominell valør er 30 Australske Dollar (AUD). Siden motivet endres hvert år er denne mynten populær blant samlere som ønsker å samle opp mynter hvert år for å ha alle motivene.

Koala serien startet i 2007 så det burde ikke være umulig å oppdrive de tidligere årene, selv om de naturligvis selges dyrere enn de nyeste utgavene. Kookaburra serien derimot startet i 1990 og er en større utfordring å få tak i alle utgivelsene av, spesialt siden de lages i et begrenset opplag, til motsetning av Koala serien.

Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
30 AUD100.6 mm14.6 mm
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
.999InkludertPerth Mint

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.