AntallPris (NOK)
1 +2 302,36 (295,- over spot)
Lagerstatus:
Utsolgt for øyeblikket

Kookaburra Sølvmynt 10ozt 2014 i kapsel

Perth mint har en serie sølvmynter med ulike dyr fra Australia. Kookaburran kommer ut en gang per år og denne 10 ozt mynten er 2014 versjonen. På myntens fremside ses en kookaburra sittende på en gren av "red ash" treet. På baksiden finner man en klassisk profil av dronning Elizabeth.

Myntene har legal tender status i Australia som nedfelt i "The Australian Currency Act" fra 1965 og er populære verden over. Myntene leveres i en kapsel av hardplast. 

Produktfilm: 
Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
10 AUD75.50 mm8.70 mm
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
.999InkludertPerth Mint

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.