AntallPris (NOK)
1 +265,98 (65,- over spot)
Utsolgt for øyeblikket

Kookaburra Sølvmynt 1ozt Rooster Privy 2017 i kapsel

Spesialutgave med Year Of The Rooster Privy merke fra Perth Mint!

Kookaburraserien kommer med privy merker fra tid til annen, Lunar symbolene er de mer populære av disse og opplaget er begrenset til 50 000 mynter. Disse kommer i tillegg til de 500 000 ordinære utgavene.

2017 utgaven viser to fugler sittende på et gjerde ute på en farm i outbacken i Australia et sted.

Motivet har flotte detaljer på fjærdrakt og treverk. Dette er en klassiker som kombinerer samlerverdi over tid og fysisk sølv i et opplag som har blitt utsolgt hvert eneste år de seneste årene. Kommer i original kapsel. Minifrakt.

Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
1 AUD40.6 mm2.98 mm
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
.999Inkludert OriginalPerth Mint

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.