AntallPris (NOK)
1 +311,43 (39,- over spot)
Lagerstatus:
Utsolgt for øyeblikket

Maple Leaf Sølvmynt 1ozt i kapsel 2017

2017 utgaven har radiale linjer, privymerke med "17" lasergravert inne i lønnebladet og er laget av .9999 rent sølv!

Denne vakre mynten gis ut av Royal Canadian Mint og er basert på det samme designet som versjonen laget av gull. Myntens bakside (revers) er preget med det kanadiske riksvåpenet, lønnebladet, mot en skinnende blankett. I 2014 fikk mynten ytterligere sikkerhetsdetaljer og fremstår nå som av høyere kvalitet enn tidligere år.

Myntens forside (advers) er preget av et portrett av Dronning Elizabeth den andre, myntens valør; fem dollar, og årstallet mynten ble preget.

Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
5 CAD38.00 mm3.29 mm
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
.999938 mm Airtites inklRoyal Canadian Mint

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.