AntallPris (NOK)
1 +236,60 (20,- over spot)
Lagerstatus:
Utsolgt for øyeblikket

Meksikanske Libertads 1ozt Ulike År Lett sirkulerte

Denne mynten fra Mexico er ikke godkjent som legal tender i Norge, på tross av at mynten er beskrevet i pengeloven i Meksiko.

Mynten har ikke nominell valør, men kan selges til Banco De Mexico til daglige rater som oppgis av banken ved forespørsel. Vi har derfor sluttet å føre denne i standardutvalget, men har noen få mynter igjen for salg. Kommer i flips eller tuber på 20. Mynten er veldig populær som bullion for sitt unike design og lave opplag.

Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
Peso (varierer)40 mm3.00 mm
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
.99940.6 mm Airtites inkl.Banco De Mexico

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.