AntallPris (NOK)
11 000,-
Lagerstatus:
Utsolgt for øyeblikket

Proof Set Olmec Collection 1996 i original eske/sertifikat

4 Proof sølvmynter a 1oz - i original eske i meget god stand og med crispy sertifikater.

Motivene er: Hombre Jaguar, El Señor de Las Limas, Hacha Ceremonial og El Luchador.

Vi finner ingen realiserte priser for hele settet, men enkeltvis selges myntene i markedet nå for mellom 300-600,- NOK avhengig av kvalitet. I dette settet er to eksemplarer i topp kvalitet, mens to har noe toning langs randen, men ikke så ille for snart tyve år gamle mynter.

Vi selger for 1000,- Det er kun 250,- per unse for 4 flotte Proof of 1 unse sølvmynter som dukker meget sjeldent opp i det Norske markedet, et meget godt kjøp.

Produktfilm: 
Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
5 Peso40 mmN/A
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
.999Inkludert OriginalBanco De Mexico

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.