AntallPris (NOK)
1 +294,11 (99,- over spot)
Lagerstatus:
Utsolgt for øyeblikket

Snook Line Dance Proof Colorized 1ozt Round i Airtites kapsel 2016

Fra Floridakunstneren Guy Harveys mange fargerike malerier er denne fargede Proof Rounden laget. Motivet  er av en havabbor (Róbalo) som er en yndig fangst for havsportsfiskere. Fisken kan ble hele 140 cm lang og veien 24 kg (!).

Kun en igjen! 
Guy Harveys motiver representerer det glade livet i Florida og brandet finnes på klesplagg, beach accessories, smykker og selvfølgelig som kjente malerier.

Opplaget er kun 1 500 og hver mynt er nummerert. Serien har tidligere inkludert Blue Marlin og Orca. Kommer i airtites kapsel. Minifrakt.

Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
Ingen39 mmN/A
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
.999Inkludert AirtitePrivate Mint

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.