AntallPris (NOK)
1 +275,85 (79,- over spot)
Lagerstatus:
Utsolgt for øyeblikket

Snoopy Sølvmynt 65 års jubileum 2015 med kapsel

Nyttårssalg! Satt ned med kr 100,- Kun en igjen!

Fra Pobjoy Mint kommer denne morsomme mynten med Snoopy og hans trofaste svirrevenn fuglen Woodstock.

Snoopy er den filosofiske og dagdrømmende lille Beagle-hunden som snakker til leseren og de andre vennene hans gjennom tankebobler, når han ikke er opptatt med å drømme seg tilbake til sin storhetstid som pilot i stadig kamp mot den Røde Baron da...

Det medfølger en 39 mm Airtite kapsel til denne mynten som er er plastret fast i et presentasjonskort, men dette kan fjernes og kun i kapsel er dette en fargerik og morsom sølvmynt med et ikonisk motiv som gir farge til enhver samling moderne bullions. Minifrakt. Vekt 28.28 gram og opplaget er kun 10 000.

Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
10 NZD38.60N/A
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
.92539 mm Airtite inkludert passer AlbumPobjoy Mint

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.