AntallPris (NOK)
1 +285,76 (85,- over spot)
Lagerstatus:
Utsolgt for øyeblikket

Star Trek U.S.S. Enterprise Sølvmynt 1ozt Tuvalu 2016 i kapsel

"... to seek out new life and new civilizations, and to boldly go where no man has gone before™"

Perth Mint sin nyeste og eneste Star Trek Bullion med opplag på 50 000 mynter! Star Trek temaet har vært gjenstand for mange samlermynt-utgivelser i Proof kvalitet, farger og fancy bokser til høye priser over metallverdien. Nå har du sjansen til å skaffe deg et ekte Star Trek memorabilia til lavere pris, men fortsatt lavt opplag!

Sølvmynten i BU kvalitet viser romskipet U.S.S. Enterprise NCC-1701 fra TV serien som debuterte i 1966, og som fortsatt har millioner av fans over hele verden. Mynten kommer i kapsel fra Perth Mint og holder like høy kvalitet som Koala og Kookaburra 1ozt myntene.

Vi har meget få for salg! Minifrakt.

Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
1 NZD40.6 mm3.00 mm
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
.9999Inkludert originalPerth Mint

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.