AntallPris (NOK)
1 +235,76 (35,- over spot)
Lagerstatus:
Utsolgt for øyeblikket

Tokelau Sailfish Hakula Sølvmynt 1ozt i kapsel 2016

Tredje utgivelse av den tropiske stillehavs-serien av fisk og marine dyr fra innovative Wizard Of Oz i Australia.

Vi stanser salget av denne serien og vil ikke ta inn nye utgivelser. Den første Tuna mynten hadde problemer med flekker, White Shark hadde meget svakt pregt og Sailfish utgaven hadde en del kvalitetsproblemer med strike og sorte prikker. Vi tror ikke denne serien vil overleve og selger oss ut. Alt skal derfor ut til kostpris.

Myntene er fortsatt en unse sølv og en slag kuriositet i myntverdenen og moro å eie noen av.

Før 99,- over spot, nå tar vi så og si kun betalt for kapsel over spot. Myntene kommer i air.tites og sendes med minifrakt. RIP.

Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
5 NZD38.6 mmN/A
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
.99939 mm Air-Tites Passer i AlbumHighland Mint (US)

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.