AntallPris (NOK)
1 +2 050,-
Lagerstatus:
Utsolgt for øyeblikket

Trans Siberian Railway 5ozt Proof Sølvmynt 2016 i boks med CoA

Nydelig stor sølvmynt med spesielt design laget med perlemor!

Perlemor er det naturmaterialet som det indre laget av skallet på en musling består av. Perlemor er bygd opp av tynne lag av vekselvis conchiolin og kalkkrystaller som skinner med en irisaktig glans. Perlemor som brukes for å lage pyntegjenstander, smykker og intarsiarbeider kommer vanligvis fra perlemuslinger.

Mynten er en del av "The Mother of Pearl series" fra Cook Islands. Ideen er å lage meget små opplag av 5 unse mynter i gull og sølv, med flotte motiv ved bruk av perlemor presentert i innpakkning av høy kvalitet og særegent design for hver utgivelse.

Tidligere er det utgitt mynter med Mississippi Steamboat (2015) og Year Of The Goat (2015 i sølv & 2016 i gull)

Denne utgaven markerer 100 års jubileet for den transsibirske jernbanen og er en ypperlig eksklusiv gave til jernbaneentusiaster. Legg merke til at motivet strekker seg fra kant til kant. Presentasjonsesken viser utsikten for passasjerene der de nyter landskapet som farer forbi gjennom vinduet på en sikkert ganske så luksuriøs togreise. Opplaget er kun 750 mynter.

Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
50 Cook Island Dollar65 mmN/A
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
.999I original eskeCook Islands

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.