AntallPris (NOK)
1 +1 475,-
Lagerstatus:
Utsolgt for øyeblikket

Utvalgte Sølvbullions 2015 Bullionbrett #4

Samlingen blir bare bedre og bedre, brett nr 4 inneholder mange fine mynter, inkludert Wedge Tailed Hawk fra Perth Mint!

Det fjerde og nest siste brettet for i år inkluderer:

Britannia 2015 – Den romerske gudinnen som har blitt et nasjonalsymbol for Storbritannia og prydet myntene der i nesten 2000 år! Dette er kvalitetsbullion som virkelig har blitt kvitt barnesykdommene fra de første utgivelsene i .999 renhet i 2013 og 2014.

Somalian Elephant (African Wildlife) 2015 – De Afrikanske elefantene har tatt den moderne myntverdenen med storm takket være sine flotte motiver og store variasjon ved hver utgivelse. Noen år har vært plaget med melkeflekker, men for Utvalgte Sølvbullions plukker vi ut kun de peneste av de peneste eksemplarene.

Wedge Tailed Hawk 2015 - Perth Mint klarte mesterstykke å rekruttere selveste John Mercanti, tidligere sjefgravør ved US Mint og mannen bak ørne-designet på Silver Eagles, til å designe denne mynten. Det er Australias første Silver Eagle mynt og designet er fantastisk. Denne mynten fikk enorm oppmerksomhet når den ble lansert.

Burundi African Lion 2015 – Denne mynten debuterer i år og planen er at det skal lanseres ulike løvedesign hvert år fremover. Her kan det komme mange kule motiv og nå kan du sikre deg førsteutgaven. Opplaget er begrenset til 50 000 mynter, noe som er lavt nok i bullionverden til å vekke interesse.

Isle of Man Silver Angel 2015 – Denne mynten har en 600 år gammel historie og motivet er brukt som et lykke- og beskyttelsessymbol siden middelalder. Myntene er av høy kvalitet og laget av Pobjoy Mint

Alle myntene er i Air-Tites kapsel og kommer i brett som passer direkte inn i albumet du mottar når du bestiller det første brettet i samlingen (snart utsolgt). Minifrakt.

Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
VariererVariererVarierer
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
VariererAir-Tites inkludertVarierer

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.