AntallPris (NOK)
1 +1 499,-
Lagerstatus:
Utsolgt for øyeblikket

Utvalgte Sølvbullions 2016 Andre Utgivelse

De neste fem spesielt utvalgte sølvbullions er nå klare for salg, myntene passer i albumet fra første utgivelse. Minifrakt!

Igjen har i plukket ut fem spesielle mynter så du ikke går glipp av de viktigste utgivelsene for året, denne andre utgivelsen inkluderer:


Kookaburra med Year Of The Monkey Privy Merke
- Spesialutgave av myntverdenes favorittfugl med maksimalt opplag på 50 000 utgaver. Privymerke av apekatten symboliserer at 2016 er Year Of The Monkey.

Amerikansk Silver Eagle
- Vi kommer ikke utenom verdens mest solgt sølvbullion, en klassiker som har en naturlig plass i samlingen

African Lions Kongo
- Spennende serie som debuterte ifjor og som også var med i 2015 samlingen, tøffe løver fra Kongo denne gangen. Opplaget her er også kun 50 000 mynter.

Kinesisk 30 gram Sølvpanda
- En av årest stjerner, å endre vektenheten fra troy ounce til gram har åpentbart økt interessen for denne mynten i hjemmemarkedet i Kina, mynten har opplevd sterk prisøkning bare etter noen måneder. Vi tror opplaget vil økes neste år fra 8 000 0000 som har vært normen de siste årene.

New Zealand Mints Lunar Serie - Ny Lunar Serie fra NZM med spennende bruk av frosting og speilblanke flater som viser tre lekende apekatter omkranset av asiatiske blomster.


Dette er fem topp kvalitet mynter som passer i albumet fra første utgivelse.

Annenhver måned slippes fem nye mynter, på slutten av året består samlingen av 25 sølvbullions i lufttette kapsler, i album med vårt egne samlerhefte. Gå ikke glipp av noen viktige utgivelser i 2016!


 

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.