AntallPris (NOK)
1 +1 599,-
Lagerstatus:
Utsolgt for øyeblikket

Utvalgte Sølvbullions 2016 Første Utgivelse inkl. Album

Utsolgt!
Det er her samlingen starter! Første utgivelse i samlingen for 2016, med album!

* Samle 25 utvalgte sølvbullions gjennom året med 5 nye mynter sluppet ca annenhver måned!
* Alle mynter kommer i lufttette kapsler som passer i albumet som følger med disse første myntene!
* Samlingen består av klassikere, nyutgivelser, eksklusive og sjeldne mynter.
* På slutten av året medfølger et hefte med detaljerte beskrivelser av seriene som er med og myntene, heftet passer i albumet.


Blant de første fem myntene som slippes nå trekker vi spesielt frem Wedge Tail Eagle og Snook! Farget Proof, dette er sjeldne utgivelser. De øvirge tre er den nye Cougar mynten fra Royal Canadian Mint, Hawksbill Turtle og Silver Kangaroo fra Perth. Det er begrenset antall samlinger tilgjengelig, bli med fra begynnelsen idag! Myntene sendes med minifrakt til 99,-

Samlergaranti:
Alle som starter samlingen vil få mulighet til å kjøpe alle myntene og motta egen epost når nye utgivelser slippes! Du trenger ikke bekymre deg for å ikke få fullført Utvalgte Sølvbullions 2016 om du kjøper dette første brettet med album inkludert.

Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
Varierer39-40.6 mmVarierer
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
minimum .999Alle mynter er i AirtitesVarierer

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.