AntallPris (NOK)
1 +73,75
Lagerstatus:
Utsolgt for øyeblikket

Tube for oppbevaring av sølvmynter

Skapet fullt av ulike sølvmynter i kapsel lagret på en kreativ måte? Vi har løsningen!

Våre kunder forteller at de ønsker et bedre system for oppbevaring av sine en unse sølvmynter når disse er i kapsel, og de fleste har utviklet et mer eller mindre kreativt system på egenhånd. Hadde det ikke vært bedre å samle disse myntene sammen med andre bulliontuber? Ja tenker vi, og lanserer derfor denne silver stacker tuben.

Denne tuben passer alle mynter som har en diameter på 40.6 mm og mindre (når de er i kapsel og har en større ytre diameter enn dette). Passer også Silver Eagles, Impala og Fiji Taku / Hawksbill Turtle i kapsel.  

For oppbevaring av en unse utgavene fra Lunar Serien til Perth må du bestille tuben for større sølvmynter.

Se filmen vi har laget og se selv hvor mye plass du sparer, og hvor mye enklere innkapslede mynter nå kan oppbevares med resten av samlingen din!

Produktfilm: 

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.