AntallPris (NOK)
1 +1 814,37 (749,- over spot)
Lagerstatus:
Utsolgt for øyeblikket

America The Beautiful 5oz Arches i kapsel 2014

America The Beautiful serien vil, når den er ferdig, bestå av en 5 unse sølvmynt med motiv fra en nasjonalpark i hver delstat i USA.

Bullion utgavene er ettertraktet som samlerobjekter fordi de har flotte motiv og i utgivelsesåret er tilgjengelige for en lav premie over spotprisen på sølv. Dette er altså en form for hybrid-mynt. Det er en sølv bullion mynt, men likevel et samlerobjekt siden serien er så omfattende, temaet er interessant og lærerikt, størrelsen tiltrekkende og motivene velgjorte.

Arches-mynten er den tredje mynten som blir utgitt i 2014 og den 23. mynten i serien så langt. The Arches National Park er Øst i Utah, ved Colorado River. Nasjonalparken er kjent for sine mer enn 2000 stein-arker. Den mest kjente av disse, "The Delicate Arch" , er den som er avbildet på mynten.

Her er opplagene så langt, oppdatert desember 2014:

Produktfilm: 
Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
25 cent76.2 mm4.06 mm
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
.999InkludertUS Mint

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.