AntallPris (NOK)
1 +2 077,35 (995,- over spot)
Lagerstatus:
Utsolgt for øyeblikket

America The Beautiful 5ozt Fort McHenry i kapsel 2013

Fort McHenry National Monument er slagstedet som The Star-Spangled Banner er inspirert fra. Dette var under den britisk-amerikanske krigen i 1812. Fortet ble en tid brukt som militærfengsel mog fikk status som nasjonalmonument i 1925. Mynten er den nittende i serien America The Beautiful og den fjerde som ble sluppet i 2013.

America The Beautiful serien er en serie som skal, når den er ferdig, ha utgitt en 5 unse sølvmynt med et motiv fra en kjent nasjonalpark fra hver eneste delstat i USA. De er allerede meget ettertraktet som samlerobjekter, samtidig som de i utgivelsesåret er tilgjengelige for en lav premie over spot. Her er opplagene så langt i serien:

Du kan lese mer om serien i bloggen her.

Produktfilm: 
Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
25 cents76.2 mm4.06 mm
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
.999inkludertUS Mint

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.