AntallPris (NOK)
1 +1 818,68 (815,- over spot)
Lagerstatus:
Utsolgt for øyeblikket

America The Beautiful 5ozt Mount Rushmore i kapsel 2013

Utsolgt fra US Mint og er den femte og siste utgivelsen i 2013. Mynten bærer designet av Thomas Jefferson og George Washington i en tolkning av hvordan deres ansikter er karvet ut i fjellet i Mount Rushmore nasjonalpark i Keystone, Sør Dakota. Dette er den tyvende mynten i serien som startet i 2010.

Mount Rushmore består av granitt som eroderer minimalt og ble derfor valgt som et egnet sted og forevige portrettene til presidentene Washington, Jefferson, Roosevelt og Lincoln. Mellom 1927 og 31. oktober 1941 laget skulptøren Gutzon Borglum og 400 andre arbeidere den 18 meter høye bysten av presidentene for å markere landets 150-årsjubileum. Besøkende til parken kommer først og fremst dit for å se granittskulpturene, men det er også mulig å besøke studioet som ble brukt under arbeidene, og som ble bygd i 1939 under anvisning av kunstneren selv, Gutzon Burglum. Her finnes unike gipsmodeller og instrumenter utstilt og som har tilknytning til arbeidene.

Vi tilby alle fem utgivelsene fra 2013, og nå til en mye rimeligere pris enn sist vi solgte denne serien.

America The Beautiful serien er en serie som skal, når den er ferdig, ha utgitt en 5 unse sølvmynt med et motiv fra en kjent nasjonalpark fra hver eneste delstat i USA. De er allerede meget ettertraktet som samlerobjekter, samtidig som de i utgivelsesåret er tilgjengelige for en lav premie over spot. Her er opplagene så langt i serien:

Produktfilm: 
Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
25 cents76.2 mm4.06 mm
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
.999inkludertThe US Mint

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.