AntallPris (NOK)
1 +11 683,10 (6 354,- over spot)
Lagerstatus:
Utsolgt for øyeblikket

America The Beautiful 5ozt Serien 2010 Første År Komplett Sett i Album

De fem først utgivelsene i ATB Serien samlet i album, kun ett sett igjen!

Serien har opplevd kraftig verdistigning de fem årene serien har blitt gitt ut, dette er sannsynligvis den største utgivelsen US Mint har laget på år-tier. Tidlige år er vanskelige å skaffe, og dyre.

Å bygge en komplett samling er alltid vanskelig, spesielt de første årene. Her har vi derimot anskaffet alle de første fem myntene fra debut-året 2010, plassert de i air-tites kapsler  og i album. Myntene har et opplag på kun 33 000 mynter per utgivelse.

Myntene i albumet er:
Mount Hood National Park, Oregon
Grand Canyon National Park, Arizona
Yosemite, California
Yellowstone National Park, Wyoming
Hot Springs, Arkansas

ATB serien har blitt tatt inn til landet i små mengder fra 2011, men veldig få eksemplarer fra 2010 har vært solgt i Norge.

Gold Source har hatt de fleste for salg siden 2012, men disse har blitt raskt utsolgt. Nå har vi anskaffet fem sett med 2010 utgaver, mynter som er vanskelig å skaffe. Serien varer helt til 2021.Om du skal skaffe deg de første årene kan dette være en sjelden sjanse.

Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
25 cents76.2 mm4.064 mm
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
,999Airtites Inkludert og AlbumUS Mint

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.