AntallPris (NOK)
1 +2 498,80 (1 495,- over spot)
Lagerstatus:
Utsolgt for øyeblikket

America The Beautiful 5ozt Smoky Mountains i kapsel 2014

America The Beautiful serien vil, når den er ferdig, bestå av en 5 unse sølvmynt med motiv fra en nasjonalpark i hver delstat i USA.

Bullion utgavene er ettertraktet som samlerobjekter fordi de har flotte motiv og i utgivelsesåret er tilgjengelige for en lav premie over spotprisen på sølv. Dette er altså en form for hybrid-mynt. Det er en sølv bullion mynt, men likevel et samlerobjekt siden serien er så omfattende, temaet er interessant og lærerikt, størrelsen tiltrekkende og motivene velgjorte.

The Great Smoky Mountains er den første utgaven i 2014 og den 21ste mynten i serien. Nasjonalparken er en del av Appalachian Fjellene som ble formet for mellom 200 og 400 millioner år siden og befinner seg både i Tennessee og North Carolina. Parken ble etablert i 1934 av President Franklin D. Roosevelt og tar imot mer enn 9 millioner besøkende hvert år. Dette gjør den til den mest besøkte nasjonalparken i USA.

Produktfilm: 
Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
25 cent76.2 mm4.06 mm
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
.999InkludertThe US Mint

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.