AntallPris (NOK)
1 +2 128,62 (1 049,- over spot)
Lagerstatus:
På lager!

America The Beautiful 5ozt White Mountain i kapsel 2013

White Mountain Nasjonalpark ligger i New Hampshire og ble etablert i 1918. Parken er på over 3000 km2 og benyttes til skigåing, turer, fisking og bading og har 23 campingområder.

America The Beautiful serien er en serie som skal, når den er ferdig, ha utgitt en 5 unse sølvmynt med et motiv fra en kjent nasjonalpark fra hver eneste delstat i USA. Vi tilby alle fem utgivelsene fra 2013, og nå til en mye rimeligere pris enn sist vi solgte denne serien. De er allerede meget ettertraktet som samlerobjekter, samtidig som de i utgivelsesåret er tilgjengelige for en lav premie over spot.

Produktfilm: 
Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
25 cents76.2 mm4.06 mm
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
.999inkludertUS Mint

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.