AntallPris (NOK)
1 +1 448,26 (465,- over spot)
Lagerstatus:
Utsolgt for øyeblikket

America The Beautiful Sølvmynt 5ozt Ozark National Scenic Riverways 2017 i kapsel

Tredje utgivelse i America The Beuatiful serien i 2017 er fra Missouri og elevløpene som stammer fra helt tilbake istiden.

America The Beautiful serien vil, når den er ferdig, bestå av en 5 unse sølvmynt med motiv fra en nasjonalpark i hver delstat i USA. Mynten kommer i airtites kapsel. Dette er en av de største suksessene til US Mint noensinne og myntene er populære pga av sin store størrelse og flotte design fra hele USA. Kommer i airtites kapsel.

Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
25 cents76.20 mm4.064 mm
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
.999Inkludert AirtitesUS Mint

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.