AntallPris (NOK)
1 +485,-
Lagerstatus:
På lager!

America The Beautiful Quarter Dollar Proof Silver Set 2014

Alle fem ATB myntene fra 2014 i Proof kvalitet og i .900 sølv!

I proof kvalitet kommer detaljene på disse utrolig vakre sølvmyntene virkelig frem, selv om myntene selvfølgelig er mindre enn de større 5 unse utgavene. Settet har alle fem utgivelsene fra 2014 og kommer i brett i hardplast. Myntene har "S" myntmerke siden de er laget ved US Mints myntverk i San Francisco.

Dette er en rimeligere måte å samle alle motivene på enn å kjøpe 5ozt størrelsene, men så er sølvvekten også lavere, totalt 0.904 ozt sølv tilsammen for alle fem myntene. Minifrakt!

Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
25 cents24.3 mm1.75
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
.900I Originalt Proof-SetUS Mint (San Francisco)

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.