AntallPris (NOK)
1 +466,26 (235,- over spot)
Lagerstatus:
Utsolgt for øyeblikket

Silver Eagle Sølvmynt Proof 2007 i kapsel

Proof versjonene av Silver Eagle myntene har samme vekt og renhet som bullionutgavene, men er preget av spesielle håndpolerte stempler.

Stemplene blir nøye undersøkt og kontrollert under mikroskop og polert med tre forskjellige typer diamantstøv for å oppnå de spesielle speilblanke flatene (Bullionutgaven har matte flater).

Myntene er også preget flere ganger for å gi de en høyere relieff. Her enkelt mynt plasseres i myntpressen for hånd med hvite hansker og det lages kun ett eksemplar av gangen. Proof Silver Eagles lages nå utelukkende på US Mints avdeling på West Point og har derfor myntmerket "W".  Tidligere har både San Fransisco og Philadelphia avdelingene laget Proof mynter, disse er da merket henholdsvis "S" og "P". 

Nyutgivelser selges utelukkende direkte fra US Mint, mens eldre utgaver dukker en sjelden gang opp hos forhandlere som Gold Source. Opplagstallene varierer, denne 2007 utgaven ble laget i 621 333 eksemplarer, til sammenlikning ble det laget nesten 10 millioner bullionutgaver dette året. 

Mynten selges i kapsel, uten presentasjonsboks og sertifikat.

Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
1 USD40.6 mm2.98 mm
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
.999InkludertWest Point (US Mint)

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.