AntallPris (NOK)
1 +595,-
Lagerstatus:
Utsolgt for øyeblikket

Silver Eagle Sølvmynt 1ozt Proof 2016

30 års jubileumsutgave av verdens mestselgende bullion! Proof utgave med inskripsjon på randen!

Dette er første gang Silver Eagles har hatt inskripsjonen på randen, utgaven ble også sluppet for salg sent på året som kan bety at opplaget blir lavt. Kommer i eske med sertifikat.

Populær sølvmynt basert på Adolph Weinmans Walking Liberty Half Dollar, leveres i tuber eller plastflips avhengig av ordrestørrelse. Liberty Half Dollar ble benyttet som sirkuleringsmynt fra 1917 til 1947.

Liberty er avbildet som gående fremover med henne høyre arm utstrakt, mens den venstre armen holder en olivenkvist. Solen skinner fremfor henne og hun er omsvøpt av det amerikanske flagget. Denne siden av mynten er betraktet som den vakreste noensinne laget i U.S.A. Myntens bakside er spesielt designet for bullion utgaven av John Mercanti, ørnen som har gitt myntens dens navn finnes her sammen med valør; 1 USD og vekt. Sendes med minifrakt 99,-

Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
1 USD40.6 mm2.98 mm
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
.999Inkludert originalUS Mint (West Point)

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.