Vil du selge gull eller sølv mynter?

7 april, 2016 - 09:58 - Admin Gold Source

Ønsker du å selge gullet ditt til oss?

Vi betaler opptil 100%* av spotpris dersom gullet er kjøpt hos oss, dette er Norges beste tilbakekjøpspris! Gull er gull og små riper skal ikke påvirke verdien. Gull som er kjøpt fra oss med oppgitte skjønnhetsdefekter**, gir vi opptil 98-99% av spot. 

Vi betaler opptil 98% av spot dersom gullet er kjøpt fra andre enn Goldsource. Små riper påvirker ikke prisen, kun store kanthakk. 

* Gitt at myntene ikke har kanthakk, synlige riper merker.

** Skjønnhetsdekter: det er oppgitt i produktbeskrivelse at mynten kan ha synlige riper/merker/sirkulert kvalitet

Vi vil matche prisen hvis du som kunde fra oss finner en bedre tilbakekjøpspris fra en annen leverandør. Grunnlaget for hva vi betaler er metallprisen som oppdateres kontinuerligt. I tillegg finner du prisene for sølvmynter.

Krav om fremvisning av legitimasjon: Ved sending av mynter til oss, så krever vi fremvisning av en skannet kopi av ditt legitimasjon enten i papirform eller på e-post. Vi forbeholder retten til å avise myntsalg dersom legitimasjon ikke fremvises.

 

Sølv mynter i komplette tuber*

På sølvmynter som er kjøpt fra oss, tilbyr vi opptil 100% av spot

På sølvmynter som IKKE er kjøpt fra oss, tilbyr vi opptil 98% av spot

*På enkeltmynter, ikke i komplette tuber: maks 90% av Spot

Vi forbeholder oss retten til å avslå myntsalgsforespørseler. Dette er ekstraordinære tilfeller som kan oppstå i tider vi ikke har kapasitet til å holde flere mynter mynter enn det vi besitter. Ved slike omstendigheter vil selger vil bli kontaktet så fort muligheten til å selge dukker opp igjen.

Fyll ut skjemaet under for å vise din interesse for å selge til Goldsource. Vi tar kontakt om et kjøp til oss er aktuelt. Sendingene er forsikret opptil kr 100 000. Det er spotprisen på det tidspunktet varene fysisk er mottatt og kontrollert hos oss, som benyttes når salgssummen utbetales til din konto.

Har du spørsmål om salg av mynter eller barrer?

Ring oss på tlf. 374 07 008 (hverdager kl. 10.00-18.00) så svarer vi på alle spørsmål du måtte ha.

Fyll ut skjemaet under om du vil selge mynter til Goldsource.

Hvis gullmyntene er kjøpt hos oss, vennligst legg igjen ordrenummeret til myntene det gjelder i kommentarfeltet.

Hva vil du selge? Beskriv myntene i feltet over (antall, kvalitet, størrelse og årstall).

Informasjonen du oppgir sendes over kryptert server.

NB: før vi sender deg pakkemateriale og posteske, så vil vi sende deg en faktura på 295 NOK for admin kostnader for porto. Eske sendes kun etter at vi har mottatt betaling. Ved å trykke på "Send", samtykker du til å motta faktura for admin gebyr.