Oppdaterte Gullpriser og Sølvpriser i Norske Kroner

Gullpriser

Hos goldsource.no kan du sjekke gullpriser i sanntid og kjøpe gull på nett.

Vi selger bestselgerne til konkurransedyktige priser og med kort leveringstid. Dette gjør oss til førstevalget for investorer og samlere som ønsker å kjøpe gull- og sølvmynter i Norge.

Vi holder til sentralt i Bjørvika i Oslo og leverer våre produkter ved post, eller personlig fremmøte etter avtale. Ønsker du å vite mer om våre produkter og gullpriser, eller kjøpe gull og sølv, er det bare å kontakte oss på telefon eller e-post.

Gold Source er resultatet av en svensk ingeniør og en norsk statsviter sin delte interesse for gullpriser, mynter, økonomisk historie og investeringer. Vi har levert mynter, gull og sølv til hele landet siden høsten 2010

Føl deg trygg - Kjøp dine mynter fra en erfaren spesialist

Siden lanseringen av goldsource.no i 2010 har vi solgt gull- og sølvmynter for over 130 millioner kroner. Dette gjør oss til et av landets største nettbutikk som spesialiserer seg på moderne gull- og sølvmynter i investeringskvalitet til sanntidspriser.

Vår erfaring gjør at du trygt kan handle dine mynter hos oss. Snakk med oss om gullpriser og vær sikker på at du ikke betaler for mye, kjøp når du mener prisen er riktig.

Gull og sølv er naturligvis ikke billige varer, og vi kan ikke påvirke metallprisene som utgjør mesteparten av det du betaler, men vi overvåker markedet kontinuerlig og jobber for at våre priser skal være så lave som mulig i forhold til den servicen vi yter.

Gullpriser oppdateres hvert minutt når markedene er åpne, det gir deg sjansen til å kjøpe når du mener prisen er riktig!

Husk også at vi hver fredag sender ut spesielt gode tilbud, pass derfor på å melde deg på vårt fredagstilbud og andre kampanjer.

Å handle på nettet er super-praktisk, men ingenting er så irriterende som nettbutikker uten muligheten til å snakke med noen som kan ordne opp når det er nødvendig, derfor kan vi nås på telefon til kl. 18.00 alle hverdager. Ring oss på 37 40 70 08 om du lurer på noe om gullpriser eller gull- og sølvmynter. Vi er her for å bistå deg når du skal kjøpe gull eller sølv på nett.