Gold Source Blogg

Hold deg oppdatert om produkter og markedskommentarer på vår blogg. Du kan navigere mellom kategoriene: Markedskommentarer, Produktnyheter, Kundeinformasjon og Samlerguiden.

Tredje utgave av "Gold & Silver Panda Coin Buyer`s Guide"

Av Martin Mesicek, 13 jun 2017 - 22:10
Pandamynter

For tredje gang har Panda-Guru og myntekspert Peter Anthony tatt pennen fatt for å gi myntverdenen et oppdatert og uvurdelig panda-leksikon med fullstendig oversikt over de populære gull- og sølvmyntene fra Kina.

Siden 1982 har Kina utgitt pandamynter i edelt metall for samlere, sparere og investorer og serien er vokst til å bli en av verdens ledende. Serien er umåtelig populær i både gull og sølv og myntene har konsekvent gitt meravkastning sammenliknet med andre bullionmynter.

Tredje utgave i Predator serien kommer i juli

Av Martin Mesicek, 31 Mai 2017 - 21:58

Royal Canadian Mint har til enhver tid en serie sølvbullionmynter med motiv fra landets villmark gående. Predator-serien ble lansert i 2016 og første utgave var Cougar (Fjellløve/puma) og i februar 2017 kom oppfølgeren med Lynx (Gaupe).

I sommer lanseres den tredje mynten og motivet er nå kjent; Grizzly-bjørnen. Predator-serien skal bestå av fire mynter nå den sannsynligvis avsluttes tidlig i 2018.

Siste 5 mynter av Utvalgte Sølvbullions klare for salg!

Av Martin Mesicek, 28 nov 2016 - 13:54

I det vi nærmer oss slutten av året er også samlingen Utvalgte Sølvbullions komplett, her er de siste fem myntene.

Britannia, Storbritannia
Denne romerske gudinnen har blitt et nasjonalsymbol for Storbritannia og har prydet myntene der i nesten 2000 år! 2016 utgaven har, som i fjor, det som kalles «sement blankett», det vil si at mynten har en ruglete overflate, fremfor den speilblanke som har vært tidligere.

Stockhorse, Australia

2017 Pandadesign sluppet. Sølvopplaget opp 25%

Av Martin Mesicek, 23 okt 2016 - 18:42

Bank Of China har offentliggjort nye opplagstall for pandamyntene og sluppet designene. Ikke overraskede er opplaget for sølvpanda 1ozt i BU kvalitet opp kraftig. Fra 8 til 10 millioner. Jeg tror dette skal mye høyere i årene som kommer, Silver Eagles lages i 40+ millioner, hvorfor skulle ikke den Kinesiske sølvbullionen oppnå like høye opplagstall i fremtiden?

Sider

Abonner på