Ventetid Silver Eagles - Delivery time US Silver Eagles are now 4 weeks

Av Admin Gold Source, 3 sep 2013 - 14:25

US Mint har igjen leveringsproblemer på Silver Eagles, men premiene er ikke endret foreløpig, selv om det selvfølgelig er en mulighet for at det kan skje i nær fremtid grunnet høy etterspørsel. Alle kunder som har lagt inn ordre vil ikke bli berørt av en eventuell premieøkning, men det kan hende at noen av de siste små ordrene som er lagt inn må vente en stund på sine mynter. Når backloggen fra forrige uke er mer oversiktlig og vi får sendt ut en del ordre får vi bedre oversikt.

Beklager dette, men US Mint har solgt over 33 millioner mynter i år og har tydeligvis ikke utvidet produksjonskapasiteten på tross av flere år med sterke salgstall. For de som er interessert kan man se salgstallene på deres offsielle hjemmesiden her: SALGSSTATISTIKK EAGLE PROGRAM US MINT.

Vi gjør det vi kan som vanlig for at våre kjære kunder skal få sine mynter så raskt som overhode mulig, men etter å ha solgt over 3500 unser ASE denne helgen er lagrene våre av denne mynten ganske begrenset akuratt nå.

ENGLISH: Please be advised that due to production capacity problems at the US Mint the current delivery time for 1 ozt SIlver Eagles are 4 weeks. You can still lock in the price as usual when you order, but you will need to wait for your coins.