2024 Gold Eagle 1ozt Type 2

2024 Gold Eagle 1ozt Type 2

  • Tilgjengelighet:
    På lager!
Antall Pris (over spot)
1 + 27 581,03kr (1 849kr)

Til ære for 35 års jubileet for American Gold Eagles, har et nytt design blitt introdusert for 2021. Den amerikanske Gold Eagle mynten har vært offisiell investeringsmynt i USA siden 1986, der staten garanterer gullinnholdet. Mynten tilbys i ulike størrelser, der alle inneholder 91,6 prosent gull (22 karat), 3 prosent sølv og 5,33 prosent kobber. Den lavere renhetsgraden skaper en mer slitsterk mynt enn de som er laget av rent gull.

Framsiden prydes av frihetsgudinnen med sitt bølgende hår, en fakkel i sin høyre hånd samt en olivengren i den venstre. Her finner man også myntens utgivelsesår samt teksten LIBERTY. På baksiden er det portrett av en ørn, desginet av Jennie Norris. Detter er det første nye designet siden begynnelsen av serien i 1986. Her finner du også myntens gullinnhold, den nominelle verdien samt tekstene United States of America og In God We Trust. Mynten leveres i en praktisk kapsel av hardplast eller tube med 10-20st.

Nominell verdi: Diameter: Tykkelse: Renhet: Anbefalt kapsel: Myntverk:
100 USD 9 9 9 Inkludert US Mint
Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.