april 2013

Kortbetalinger er aktivert

Av Admin Gold Source, 29 apr 2013 - 18:55

Etter noen dager med nedetid har våre webutviklere i Driv Digital ordnet opp i problemet med Nets. Det betyr at du igjen kan plassere ordre med VISA og Mastercard i nettbutikken. Vær dog oppmerksom på at maksimalt ordrebeløp ved kredittkort er 50.000,- og at du vil bli belastet 1,95 % i kortgebyr ved handel.

Some Eagles have landed

Av Admin Gold Source, 26 apr 2013 - 12:52
Forrige fredag var premiene i grossistmarkedet så høye at vi ble tvunget til å heve våre premier til uforskammede nivåer, men som jeg understrekte var dette både et resultat av at den enorme fysiske etterspørselen bø premien opp, og at forhandlere la på risikopremie for orienteringskostnader som følge av "ekstra" manglende informasjon om fremtiden.

Myntene dine og selvangivelsen

Av Admin Gold Source, 24 apr 2013 - 16:30

Hvordan påvirker myntene mine formueskatten?

Mange spør om hva de skal gjøre med myntene sine i forhold til formuesskatt nå som fristen for å innlevere selvangivelsen nærmer seg faretruende. Her er de relevante opplysningene, hentet fra liknings ABC hos skatteetaten.

Gull og aksjesparing

Av Admin Gold Source, 22 apr 2013 - 16:48

De siste 12 månedene har hovedindeksen på Oslo børs steget godt (fra en bunn på ca 375, til dagens 465). Hvordan er det da å kombinere aksjesparing med gullsparing? Har det noe for seg?
Under har jeg sortert prosentuell avkastning på Oslo Børs med prisutvikling på gull i norske kroner. De verste årene på børsen er lengst til venstre og de beste årene på børsen til høyre. Oversikten viser at når det blåser som verst på børsen så stiger gullprisen, eller den står stille og du beholder dermed verdien av de pengene du plasserte i gull året før.

Sider