september 2013

Fredagshilsen fra Gold Source

Av Admin Gold Source, 27 sep 2013 - 13:50
I dag hadde jeg tenkt å blogge litt om den noe morsomme historien som har versert i dagens aviser om «milliard skatten» som ble funnet i orgelet i Nidaros. Jeg ville spesielt legge vekt på hvordan orgelbyggeren August Sieber i 1930 ordla seg når han bestemte seg for å legge de gamle ubrukelige og verdiløse pengesedlene, sammen med sitt brev til fremtiden, inne i orgelet, under noe som må ha vært en hard tid for vanlige arbeidere.

Har du prøvd siden vår på mobil?

Av Admin Gold Source, 24 sep 2013 - 13:20

Du visste at sidene våre er responsive? Det betyr at du kan surfe og handle fra alle mulige pads, pods og tenkelige telefoner. Nå har vi lagt til live gull og sølvpriser i norske kroner øverst i headingen på mobilversjonen - så om du er på farten og er nysgjerrig på prisutviklingen kan du raskt og enkelt slå den opp på forsiden hos oss. 

Gir gullprisen nå en inngang for "pris timere"?

Av Admin Gold Source, 12 sep 2013 - 21:23
Den 22. August skrev jeg kort at om man tror at vi har sett bunnen av korreksjonen i gullprisen, og at bruddet opp i begynnelsen av Juli dermed er starten på en oppgangsfase, og man i tillegg likte å spekulere i når man kjøpte sine mynter, burde man se etter pullbacks og når RSI går ned på 30 tallet. Dette har skjedd i kveld. Når det er sagt så er jeg kun en enkel mynthandler og statsviter - og ingen proff trader - jeg bare nevner det. Legg også merke til at jeg her ikke tar hensyn til forholdet mellom NOK og USD, så for ordens skyld; den 22. August kostet en Maple Leaf ca. 8 820, i kveld selges de for 8 580, differansen er ubetydelige 240,-

Sider