november 2013

Julekampanjer i Desember

Av Admin Gold Source, 29 nov 2013 - 13:28
Frem til 20. Desember vil vi sende ut fredagstilbud hver uke - slik kan du sikre deg både noe fint til deg selv, og noe til til noen du er glad i. Vi synes du skal gi noe av verdi til noen du setter pris på og gull og sølvmynter passer utmerket til dette, derfor vil vi gjøre alt vi kan for å finne spennende produkter til gode priser. Det er derfor viktigere enn noensinne å melde seg på vår epost mail liste i den gule boksen nederst til venstre på forsiden.

Hidden secrets of Money. Episode fem publisert idag

Av Admin Gold Source, 26 nov 2013 - 21:31
Episode fem av Mike Maloney's serie "Hidden Secrets of Money" ble publisert i dag. I denne bloggposten ser vi litt nærmere på denne serien og hvorfor man ikke nødvendigvis skal bry seg så mye om prisen på hva gull og sølv er i øyeblikket, men heller se på langsiktige fundamentale årsaker til å allokere litt av pengene sine i gull og sølvmynter.

Ny salgsrekord for Silver Eagles for US Mint

Av Admin Gold Source, 20 nov 2013 - 13:19
Den 12. November ble det satt ny rekord i salg av 1 unse sølvmynten Silver Eagle hos US Mint. Det er tydelig at selv om markedet ikke er preget av den samme entusiasmen som når sølvprisene steg til nye rekorder i 2010 og 2011 er det stadig flere som ønsker å kjøpe sølvmynter som en del av deres sparing. Dette er naturlig om man forutsetter at man enda ikke har sett det virkelige utfallet av finanskrisen i 2008 og konsekvensen av de tiltakene sentralbankene verden over har iverksatt for å prøve å holde økonomisk aktivitet oppe med ulike stimuleringstiltak.

Flere sære sølvmynter

Av Admin Gold Source, 13 nov 2013 - 15:21
Vi innrømmer gledelig at sølvmynten fra Suriname som vi har solgt i høst, men som nå er utsolgt, var i særeste laget. Det kan likevel hende vi tar inn noen flere senere, når 2014 utgaven har kommet. I vår streben etter å tilby spesielle og sjeldne gull og sølvmynter til det norske markedet har vi derimot funnet enda en sær sølvmynt, muligens også mer interessant enn den Surinamske Dollaren, denne gangen fra Rwanda.

Doble dine vinnersjanser i november

Av Admin Gold Source, 7 nov 2013 - 14:55
I november kan du doble dine vinnersjanser ved å like siden vår på Facebook. Vi har også skaffet en skikkelig kul premie denne gangen også - En vintage Johnson Matthey sølvbarre på 100 gram. Det er over tre unser 999 Fine Silver. Nummerert barre i stilig eske fra et tradisjonsrikt firma i USA.