januar 2014

Sjelden gullmynt selges for 4.6 Millioner Dollar

Av Admin Gold Source, 20 jan 2014 - 13:00
Den 9. januar ble det avholdt myntauksjon i Florida arrangert av Heritage Auctions. Ett av objektene var Walter Perschke’s «Brasher doubloon», en meget sjelden gullmynt som ble laget av et privat myntverk fra 1787. Uten tvil en utrolig vakker mynt på i overkant 25 gram, og med en renhet på 22 karat. Men hvorfor er det slik at sjeldne samlerobjekter slår nye prisrekorder kontinuerlig? Kan det ha noe med pengepolitikken å gjøre?

Mindre størrelser - samme pris: Inflasjon

Av Admin Gold Source, 14 jan 2014 - 22:34
Vi har fulgt Max Keiser i flere år, siden de sendte fra Paris og man kan mene mye om mannen og hans noe ukontrollerte utbrudd og sterke utrykk, men han er etter vår mening cutting edge innenfor financial media nå og har vært det en stund. Etter flere hundre program virker det som showet hans "The Keiser Report" er blitt mer stuerent og han får stadig flere gjester som kommer fra mer mainstream posisjoner. Denne uken diskuterer han med Pippa Malmgren om fenomenet "shrinkflation" - altså det at varer vi kjøper krymper i størrelse, men opprettholder prisen. Den korrekte betegnelsen på dette er selvfølgelig skjult inflasjon.

Konkurransetid igjen!!

Av Admin Gold Source, 13 jan 2014 - 11:57
Hver måned inviterer vi kunder til å tippe hva gullprisen vil ende på den siste fredagen i måneden. Bli med å tippe! Denne måneden kan du vinne en Private Round 1 unse sølvmynt fra 1985 og Sunshine Mint i USA.

Fortell oss hva du syntes om din handel!

Av Admin Gold Source, 6 jan 2014 - 16:26
Ved å implementere tredjeparts garanterte kundetilbakemeldinger gjør Gold Source det enklere for nye kunder å vurdere om vi er riktig nettbutikk for dem. Tjenesten er også verdifull for eksisterende kunder; de kan lese hva andre kunder synes om sin siste kjøpsopplevelse og på den måten få tilgang til ferske kundetilbakemeldinger. Slik kan de vurdere om vi fortsatt holder våre løfter også neste gang de skal handle mynter av oss.