Boom! Der smalt det! Sølvmynt-premier hits the roof

Av Admin Gold Source, 27 aug 2015 - 22:12

Der var det slutt på moroa gitt! Og dere vet at jeg er kjent for å ha is i magen; Når premier stiger (som i Juni) venter jeg heller en uke eller to i påvente av at "hypen skal gi seg" - og mange ganger får jeg rett (til glede for dere), med å bestille. Ikke denne gangen. 

Denne gangen er det annerledes. Når sølv toucher 13.99USD i USA så suger retail-kunder opp alt de kommer over - så enkelt er det. 

I Juni opplevde vi enorme premier på 1oz bullion mynter, men vi hadde is i magen og ventet med å bestile, derfor kunne vi holde prisene lave og kun øke litt pga. valutaeffekten. Nå er det slutt.

Royal Canadian Mint: Har avsluttet produksjonen av 2015 sølvunser, beskjeden er at allokeringen har oversteget maks tillatt produksjon (vi var ikke klar over at noe slikt fantes).

Silver Eagles: Siste bud (offisielle distributører, aka authorized purchasers, byr mot US Mint for allokering): 3 USD over spot! - MRK dette er laveste mulige grossist pris, ingen retailere eller vanlige forhandlere oppnår denne prisen, dette er hva de få utvalgte distributørene er villig til å betale direkte til US Mint.

Jeg prøvde å kjøpe 5000 unser i kveld i håp om å få et godt tilbud.... No way Josè: Pris: 4.49 USD over spot, og jeg skjønner de godt. Hvorfor selge halve lageret til rabbat når man kan selge de tubevis enkelt for full pris?

Den innkjøpsprisen er 4.49 x 8.3 (USD/NOK) = 37,20 NOK over spot! Inn til oss!! Og vi som får dårlig samvittighet når vi øker prisen til 39,- !!

Wiener Philharmonikere: Fortsatt tilgjengelig til litt under 3 USD inn, men i løpet av en uke, eller kanskje bare dager, kommer disse til å følge etter. Dette er den mynten som har lavest etterspørsel i USA (Siden den har nominell valør i EUR)

Dette chartet sier alt, og det er ikke oppdatert! Det sier rundt 18%. Sannheten nå er nærmere 4.50/19.50 = 23%

Det er faktisk en reell "shortage of silver" der ute nå... jeg vet at YouTube filmer skriker om dette ofte, men denne gangen er det fakta. Prisene beviser det. Har nettopp snakket med 4 store leverandører i kveld og alle sier det samme. Samtidig er dette et tegn på vi nå importerer inflasjon, kronen svekkes og prisene stiger.

Mitt råd: Kjøp Wiener Philharmonikere, eller kilomynter. Alle priser er nå justert opp, bortsett fra Philharmonikere, som jeg tar en risk på at jeg kan skaffe like "billig" neste uke.

Har du mynter du vil selge? Jeg byr nå, frem til mandag 31. August:

Spot + 10 NOK for SML, ASE og WP! Uansett årstall og antall.
Melkeflekker? 5,- over spot! Ring oss på 374 070 008! (kl. 10-18)