Fjerde Utgave av Utvalgte Sølvbullions er klar!

Av Admin Gold Source, 23 sep 2016 - 10:44

Fjerde brett i vår serie "Utvalgte Sølvbullions" er klart med fem nye mynter!

Som alltid kombineres klassikere med nyheter og spesielle utgivelser, denne gangen har vi valgt å inkludere:

Superman Bullion fra Kanada - Første gang Superman er brukt som bullionmynt! Opplaget er 1 000 000 og mynten er "smuglet" fra USA av vår styreformann da lisensen ikke tillot direkte salg i Europa, en spesiell mynt som har gjort seg bemerket dette myntåret.

Star Trek fra Perth Mint - Vi holder oss i science fiction sjangeren, mynten viser romskipet "U.S.S Enterprise" og holder høy kvalitet, opplaget er kun 50 000.

Silverbug Island Proof - Denne private Round utgivelsen av North American Mint er individuelt nummerert på randen, kun laget i 20 000 eksemplarer og tilbyr to tøffe motiv; på en side ser vi en øy av sølvmynter med et piratskip og teksten "Welcome To Silverbug Island" and den andre siden viser et monster av en blekksprut som vikler sine tentakler rundt et annet skip. En skikkelig piratmynt som fører tankene tilbake til "Monkey Island" eller andre animerte historier fra sjørrøvertiden.

Silverback Gorilla - Fra våre venner i Arizona, Scottsdale Mint, dette er andre utgivelse i serien de lanserte ifjor med Kongo som utgiverland. Opplaget er kun 75 000.

Wiener Philharmoniker - Vi må skvise inn en klassiker denne gangen også, Austria Mints vakre musikkinstrumenter får bryte brettets noe matcho tema.

Som vanlig kommer alle mynter i lufttette kapsler og plassert i brett klart for å settes inn i album. Dette er nest siste brett i år, neste brett kommer i november, sammen med samlerhefte der vi presenterer hver mynt nærmere som ifjor. Minifrakt.